Stort utbud

Kundanpassningar

Ljusberäkningar

Priser inkl. moms

Köpvillkor

1. Allmänna villkor

Vi följer svensk lag och tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen.

Vi reserverar oss mot ev felaktigheter i priser och innehåll i webshopen.

-----

2. Beställning

Vi tar endast emot beställningar via www.sirled.se webshop eller via order@sirled.se. För att genomföra en beställning måste man vara myndig. Alla beställningar är bindande. Om ni gjort en beställning av misstag måste ni kontakta oss omedelbart. Vi förbehåller oss rätten att avböja ett köp.

-----

3. Kunduppgifter

När ni lägger er beställning hos oss uppger ni era uppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med er registrering och beställning godkänner ni att vi lagrar och använder era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot er. Vi kommer inte att lämna ut era uppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har ni rätt att få den information som vi har registrerat om er. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan ni begära att informationen ska rättas eller tas bort.

-----

3. Pris

Priset är angivet i svenska kronor (SEK) och om alternativet ”priset inkl moms” är valt så ingår svensk moms med 25%. Vi reserverar oss för ev momshöjningar.

Frakt inom Sverige med DHL ingår i priset.

-----

4. Betalningsalternativ

Vi erbjuder 4 olika betalningsalternativ.

4.1 Kortbetalning

Ni kan välja att betala online med Visa eller Mastercard. Detta sker med krypterad 3-D-secure teknik via PCI-certifierade Payson.

4.2 Faktura

Endast för företag. Vi skickar produkterna och en faktura med betalningsvillkoret 30 dagar netto till fakturaadressen.

4.3 Postförskott

När varorna kommer till utlämningsstället får ni ett SMS alternativt en avi i brevlådan som ni, mot betalning, löser ut mot era varor.

4.4 Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning sätter ni in beloppet inkl moms på vårt bankgirokonto 5251-0971. När vi har fått pengarna skickar vi varorna till leveransadressen.

---

5. Äganderätt

Äganderätten för sålda varor förbehålls SirLED AB tills dess varorna är till fullo betalda.

-----

6. Leveranstid

Lagerhållna varor levereras normalt inom 2-5 vardagar. Ej lagerhållna varor levereras normalt på ca 3 veckor. Om en lagerhållen vara tillfälligt är slutsåld meddelar vi er detta. Ni har då rätt att häva köpet.

-----

7. Leveranssätt

Vi samarbetar med DHL och skickar normalt varorna till företag med DHL Paket/Pall eller till privatpersoner med DHL Service Point.

-----

8. Transportskador

Eventuella transportskador och/eller saknat gods skall anmälas till oss senast 7 dagar efter leverans.

-----

9. Öppet köp

Vi har 14 dagars öppet köp /returrätt efter det att ni har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Ni som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja.

Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera priset för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot efterkrav/postförskott.

En eventuell återbetalning görs till ert bankkonto, personkonto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt er retur.

-----

10 Garantitid & reklamation

Vi har 2-5 års garanti på material och fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin skall gälla så måste kopia på kvitto alt faktura visas upp och produkterna ha hanterats på ändamålsenligt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga.Vid reklamation står ni för frakten till oss och vi står för frakten till er.

Nyheter

2017-03-22

Ny LED panel serie "Pro" - Introduktionserbjudande -20% tom 2017-04-30

Nu introducerar vi en ny serie LED kvalitetspaneler i storlekarna 60x60cm resp 30x120cm för kontor mm. Flimmerfritt ljus och extra låg bländning tack vare Microprisma ljusguide, Philips/Osram drivdon, 7 års garanti.
2015-04-17

LED panel för bildbearbetningsrum

Svenska Fotografers Förbund har testat vår LED-panel för arbets- och betraktelse ljus för bildbearbetningsrum. Läs testet gjort av Stefan Olsson.
                       MW Mean Well   CREE   BridgeLUX   EPISTAR