Stort utbud

Kundanpassningar

Ljusberäkningar

Priser inkl. moms

Några kundanpassningar vi gjort ...

SirLED AB är ett teknikorienterat företag som erbjuder kundanpassade LED-armaturer till industri och kontor. Vi kan göra mindre anpassningar som tex kabellängder men även mer avancerade. Se några exempel nedan.

Militär 200W LED strålkastare som uppfyller MIL-STD-461F

Vi har vidareutvecklat en 200W LED strålkastare så att den uppfyller den militära EMC-standarden MIL-STD-461F vilket innebär att strålkastaren inte stör radiotrafik. Strålkastaren är godkänd för både armén och marinen. Samma tekniska lösning kan även överföras till våra andra strålkastare.

EMC-mätningarna utfördes på SAAB AB Support and Services i Östersund, ett ackrediterat mätlaboratorium för MIL-STD-461F.

400W LED industribelysning med extra EMC-filtrering

På uppdrag av ett stort energibolag har vi utvecklat en LED industriarmatur med extra EMC-filter för ledningsbundna störningar.

LED industriarmatur 400W med extra EMC filterLED industriarmatur 400W med extra EMC filter

Nyheter

2017-03-22

Ny LED panel serie "Pro" - Introduktionserbjudande -20% tom 2017-04-30

Nu introducerar vi en ny serie LED kvalitetspaneler i storlekarna 60x60cm resp 30x120cm för kontor mm. Flimmerfritt ljus och extra låg bländning tack vare Microprisma ljusguide, Philips/Osram drivdon, 7 års garanti.
2015-04-17

LED panel för bildbearbetningsrum

Svenska Fotografers Förbund har testat vår LED-panel för arbets- och betraktelse ljus för bildbearbetningsrum. Läs testet gjort av Stefan Olsson.
                       MW Mean Well   CREE   BridgeLUX   EPISTAR